Familjen, Mat & recept, Tankar

Du och jag…!

Godmorgon världen…

Det är freeeeedaaag och sista arbetsdagen denna veckan är i antågande. Jag är uppe efter en mycket trevlig kväll igår på kontorets AW. Men det kommer lite längre ner i inlägget.

Det är som sagt fredag och det innebär för mig jobb på kontoret i Malmö. Och det är det jag ska göra idag. När jag är klar ska jag köra inom ett par ställen och hämta ut paket och medicin. Sen är det verkligen helg för min del.

Idag är det du och jag älskling. Min livspartner, älskade make, min bästa vän och jag firar 39 år tillsammans just idag. Ja du läser rätt. Vi har varit tillsammans i hela 39 år. Det är en lång tid och jag hoppas det blir lika länge till (även om jag är realist och vet att så inte blir fallet). Jag älskar dig mer än du kan ana. Härifrån till evigheten. Du och jag…min kärlek

Som sagt igår var jag på AW på Västra Station i Malmö med kollegorna på Malmö kontoret och det var supertrevligt. Väldigt god mat men det tog lite för lång tid innan vi fick in vår mat. Vilket var det enda negativa. Maten var superduper god.

 

Jag åt först en ost/chark bricka som var så god, så god.

Därefter blev det pasta med trattkantareller. Så himla gott. Så maten kunde man verkligen inte klaga på.

Jag var helt slut när jag kom tillbaka på kvällen. Det blev inte sent, jag var tillbaka vid 21-tiden, men det blev en väldigt lång dag. Nåja, sånt händer. Jag vilar när jag kommer tillbaka senare. Och ikväll blir det lite god mat och mys med maken min.

Var rädd om livet /Lene