Campingliv & natur, Min filosofi, Tankar

En mysig dag idag…!

Godmorgon lördag…

Jodå, det är lördag och solen skiner. I stort sett ingen blåst alls och det är -1 grad. Första frosten är här.
Det är så vackert ute tycker jag och jätteskönt i och med att det inte blåser.

Idag ska vi upp till mamma och julpyssla. Vi ska pyssla till exempel dörrkransar eller annat. Det är jag, Emelie med barn och Ellinore med barn som ska dit. Jörgen och Daniel stannar hemma. Jörgen ska byta däck på vår bil tidigt i eftermiddag så han “måste” vara hemma. Nåja, han var inte så intresserad av att pyssla så han valde själv att stanna hemma.

Det ska bli så mysigt att komma upp till mamma även ord det bara är för några timmar. Eller flera timmar. Mamma berättade igår att vi ska börja med lunch och det blir våfflor. Mumsfillibabba. Sen pysslar vi och dricker lite glögg, äter lite lussekatter och annat gott. Så himla mysigt. Ellinore och töserna kommer och hämtar upp mig vid 11, sen bär det av mot mamma.

Men först ska jag njuta av lugnet och morgonen. Jag har mitt morgonkaffe i koppen och jag har Nyhetsmorgon på Tv4. Jörgen ligger fortfarande och sover så jag sitter uppe själv och bara myser. Inte för att det inte är mysigt när han sitter här också för det är det, men lugnet och bara sitta och titta ut genom fönstret är så mycket värt för mig.

Lev väl  /Lene