Familjen, Inspiration, Tankar

Ny vecka efter en mysig helg!

Godmorgon måndag…

Då var det en ny, orörd och spännande vecka igen. Det har inte ljusnat helt än men är på väg. Enligt prognosen ska det bli molnigt och enbart +5 grader idag. Phu…det gäller att ta på sig lite varmare idag.

Det är som sagt måndag och jag ska jobba på kontoret i Helsingborg idag. Snart nog är det dags att bege mig mot bussen.

I helgen har jag inte varit aktiv här, det vet jag, men i lördags hade vi en jättemysig dag hos mamma. Vi pysslade så det stod härliga till. Mamma har fixat till i pappas verkstad och har numera det som sin pysselverkstad/tvättstuga. Det har blivit superbra där. Varmt och skönt och massor med pyssel för att göra julkransar och annat mysigt.

När vi körde hem följde Hailey och Leah med mig för de ville sova hos oss och träffa morfar. Så fick det bli. Igår när vi lämnat tjejerna så tog vi det bara lugnt resten av dagen.

Alla pysslade någonting. Leah målade jättefint i en målarbok och alla vi andra gjorde någon fin kreation. Vi blev bjudna på glögg, pepparkakor, lussebullar, klenätter och annat gott. Vilken helg jag haft. Eller vilken helg vi haft. Det har varit så himla mysigt.

Men nu är det ny vecka och jag kickar igång med lite levande ljus för mysfaktor, en god kopp kaffe och Nyhetsmorgon på Tv4. Kan det bli en bättre start på dagen? Njäe jag tror inte det. Detta är det ultimata tror jag. Lugn och ro så här på morgonen.

Älska livet. /Lene