Tankar

En morgon med yoga…!

Godmorgon…

Jag är uppe tidigt idag…riktigt tidigt känns det som. Jag har varit uppe en bra stund redan och sitter och avnjuter mitt morgonkaffe.

Tre gånger i veckan ska jag från och med denna veckan göra ett kort yogapass under dagen. Idag blev det tidigt på morgonen. Jag tyckte det var lika bra eftersom jag gick upp så tidigt som jag gjorde. Jag gick upp 5.45 och började med att tömma toan. Skitgörat måste också fixas och nu var det dags.

Men nu sitter jag som sagt med mitt kaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4.
Jag ska jobba en del innan jag åker iväg till kontoret för att jobba där. Jag har en del offerter jag måste gå igenom och det ska jag göra strax. Men först bloggar jag.

Idag ska jag vaccinera mig mot covid-19. Jag väljer att göra det då jag är i riskgrupp och inte vill bli alltför dålig om jag mot förmodan skulle bli smittad. Jag kommer att åka till VC i Bara när jag är klar på kontoret. Så det blir lite senare ankomst till jobbet. Så blir det ibland och det är okej det med.

Det är fortfarande mörkt ute och jag undrar hur länge det kommer vara så. Kanske 30 minuter till. Vi får se. Det är ju den mörka tiden och november är för mig väldigt mörk då det är mörkt länge på morgonen och mörknar tidigare på eftermiddagen och oftast ingen snö som “lyser” upp tillvaron lite. Inte här nere i varje fall.

Lev väl  /Lene