Tankar

Det gör det inte roligare…!

Godmorgon…

Denna torsdag är inte så lysande vädermässigt. Det är grått, lite mörkt, blåsigt och regnigt emellanåt. Men det är så det är och inte mycket vi kan göra åt det. Det ska ju regna och blåsa en hel del de närmaste dagarna så det är bara att gilla läget.

Jag har inte direkt orken idag känner jag. Jag känner mig febrig och “darrig” inuti och har ont precis överallt. Jodå, det är med största sannolikhet vaccinsprutorna som gör det och det går över. Det vet jag. Men det gör ju inte det lättare eller roligare just nu, eller hur?!

Men i vilket fall som börjar jag dagen som jag brukar med en god kopp kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Lugn och ro. Jag har gjort min yoga och mina övningar så det är klart. Det känns bra och det är bra.

Idag är det lite tomt i skallen känner jag. Vad ska jag skriva om? Har jag något specifikt jag kan skriva om? Ja det har jag säkert men jag kommer inte på något just nu. Det kommer säkert, men just nu är det tomt. Ibland blir skallen lite tom och just nu är en sådan stund. Varför vette tusan. Vet man någonsin det? Nej, det tror jag inte.

Förresten!
Har du handlat något på Black week?
Det har inte jag. Inte enbart för att det är black week i alla fall. Behöver jag så handlar jag men inte bara för att det ska så vara för att det är black week.

Lev väl  /Lene