Tankar

Det går på rätt håll!

Godmorgon…

Det är fredag och helgen närmar sig med stormsteg.
Jag är fortfarande inte helt återställd efter vaccineringen i tisdags. Jag har hög smärta i kroppen och känner en konstig “darrighet” inuti kroppen. Igår hade jag även feberkänsla (men ingen feber) men den har jag inte nu. Så det går på rätt håll i alla fall.

Jag är uppe tidigt för jag kunde inte somna om efter Jörgen kört. Så det var lika bra att gå upp.
Ikväll ska han på julfest med jobbet och jag hoppas han får det supertrevligt. Jag ska bara ta det lugnt. Jag ska få ner smärtan till min “vanliga” nivå. Det hoppas jag verkligen att det fungerar. Så det blir en lugn kväll då jag inte ska göra något.

Igår åt vi ett riktigt gott hopkok.

I denna röra var det lite av varje. Spetskål, brysselkål, tomat, bacon, paprika, lök, svamp, kryddor. Till det hade jag ris. Så smarrigt var det.

Jag gillar sådana här röror med mycket grönsaker. Det är mumsfillibabba. Och så var även denna. Riset gjorde sitt till. Det mättar lite mer än om man bara äter röran. Det blev lite som en bowl faktiskt.

Just I detta nu sitter jag med mitt morgonkaffe och avnjuter en god morgon i lugn och ro. Med Nyhetsmorgon på Tv4.
En morgon helt i min smak.

Känn in dagen  /Lene