Inspiration, Tankar

Jag nördar in mig ordentligt!

Godmorgon lördag…
Eller kanske god förmiddag. Jag har i och för sig varit uppe en bra stund men inte satt mig för att blogga tidigare. Jag tittade på längdskidor och såg när Ebba Andersson vann. Nu är det final i curling (damer) men Sverige spelar inte. Det är Italien mot Schweiz.

Igår var Jörgen på julfest med jobbet och jag körde och hämtade honom när det var slut. Hämtar inte jag honom så går han och det vill inte jag så jag hämtar. Jag känner att man inte ska gå själv en längre sträcka i dagens osäkra läge. Man vet aldrig vad som kan hända och jag vill inte att det ska hända, så jag hämtar honom. Han hämtar mig så då åtgäldar jag det fina han ger mig.

Solen skiner för fullt här idag och det är underbart. Kallt (+2 grader) och vindstilla. Blå himmel och sol. Kan det bli bättre?!
Senare i eftermiddag ska jag möta upp Emelie på Emporia för jag har lite saker hon behöver som hon ska hämta. Vi ska passa på att ta en fika och umgås lite. Det ska bli mysigt.

Denna målarbok har jag införskaffat till mig själv. Ja jag vet, lite töntigt kanske men sån är jag. Jag ser just Pettsons målarbok som lite terapeutiskt för där är så mycket detaljer på de bilderna. Jag gillar verkligen Pettson så det ska bli kul att måla i den. Jag ska nörda in mig ordentligt.

Älska livet  /Lene