Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Visst är det fint?!

Godmorgon, godmorgon…

Det är måndag morgon och en ny, helt orörd vecka startar. Jag är redo.
För mig startar veckan ganska hektiskt. Jag har en hel del jobb att fixa med så det blir intensivt. Men det är kul och jag har koll på läget. Jag får återhämtning ändå för jag har planerat in det. Var så säker.

Men jag börjar dagen med en god kopp kaffe, levande ljus och lite Nyhetsmorgon på Tv4. En lugn och mysig morgon. Jörgen ligger och sover för han jobbar kväll denna veckan, så han behöver sova. Mörkret ligger fortfarande kvar ute men morgonen börjar vakna den också. Snart nog är det ljust.

Igår var vi och hämtade våra julsaker i förrådet så denna veckan ska jag sätta upp allt. Det ser jag fram emot.

Igår var vi en runda in i stan också. Jag skulle lämna tillbaka ett armband jag fick av Jörgen för många år sedan men som bara gått sönder varje gång jag använt det. Så jag fick välja något annat smycke för en viss summa och igår blev det äntligen av. Det var inte jag som valde smycke utan det var Jörgen. Jag fick det av honom så jag sade att jag ville att han skulle välja. Han valde detta underbart fina halsband du ser ovan.

Och här ser du hur det ser ut på mig. Jag fullkomligt älskar det. Love it!! Visst är det fint?!

Till middag igår blev det lasagne. Vi gjorde lasagne i vår Omnia för första gången. Och herre min skapare vad gott det blev. Ett glas rött till det satt fint sådär en sen söndag eftermiddag. Och en god sallad till lasagnen. Mums vad gott allt var. Det var första men absolut inte sista gången vi gjorde lasagne i vår Omnia. Det kommer ske fler gånger.

Men nu ska jag förbereda mig att åka till jobb och ha en fantastisk dag på kontoret i Helsingborg.
Jag önskar dig detsamma. Ha en underbar måndag.

Lev ditt liv  /Lene