Campingliv & natur, Tankar

Mycket bra dag…!

Godkväll…

Imorse gick jag upp relativt tidigt (en bra stund innan klockan ringde 07.00). Jag tog på mig, gjorde min yoga och satte sedan igång en kanna kaffe. Cirka en timme efter jag satt mig ner och börjat dricka mitt kaffe så skulle jag gå till bussen för att åka till kontoret i Helsingborg.

Det hade nyligen blivit ljust när jag skulle bege mig. Snön ligger vit på marken.

Jag har haft en mycket bra dag på jobb. Jag har fixat med en lunch för fem personer, dukat fram och gjort fint.
Och jag har börjat sätta upp adventsstakar och göra lite juligt.
Nästa vecka fortsätter jag. Imorgon är det dags för Malmö kontoret att få sitt lilla av julpynt och adventsstakar.

Jag har även haft ett telefonmöte med chefen i Helsingborg och det föll väl ut tycker jag. Lite mail konversationer och lite telefonsamtal så har min dag varit komplett.

Nu är det mörkt och jag är tillbaka i husvagnen. Jag har hämtat vatten och även dricksvatten så nu ska jag bara sitta ner och ta det lugnt resten av kvällen. Jag får se vad det blir av kvällen, om jag läser eller om jag tittar på någon serie jag håller på att kolla på. Jag har börjat titta på “The Winter King” som handlar om King Arthur. Den börjar bli bra.

Som det är nu känns det som det blir en relativt tidig kväll, men man vet ju aldrig.

Livet är underbart  /Lene