Familjen, Mat & recept, Tankar

Det var “min” dag…!

Godmorgon lördag…

Jag skrev aldrig igår på grund av att jag kände att jag inte riktigt hann. Det var min födelsedag igår och det gick i ett kändes det som. Jag jobbade på morgonen/förmiddagen. Jag fixade fint på Malmö kontoret med adventsstakar. Dock fick jag inte upp alla så det blir mer piff på tisdag.

När jag jobbat var det en stunds lung och återhämtning efter vi varit iväg några ärenden. Bland annat fyllde vi på gas igår vilket behövdes.

Jag kan inte säga att snön ligger tjock men snön ligger på marken och är så fin. Det är kallt (-4 grader) och en fin himmel uppenbarar sig. Det blir en härlig dag.

Igår var det som sagt min födelsedag och jag blev firad av familjen på det bästa sättet. Tillsammans…
Vi åt middag ihop på Vaipano på Emporia i Malmö. Jag började med ett glas prosecco och lite antipasti som var fantastiskt gott.

Som huvudrätt valde jag risotto med limonekyckling vilket var sanslöst gott. Jag älskar risotto men äter det på tok för sällan.

Kvällen avslutades på Malmö Arena med Måns Zelmerlöw och Per Andersson i “Tomten och bocken rider igen” och den var superbra. Tyvärr var inte Ellinore, Daniel och töserna med på föreställningen men så blir det ibland. Jag är lycklig över att de var med på middagen. Och jag är oerhört nöjd med min födelsedag.

Idag är det lördag och vi ska snart nog packa ihop lite saker för att åka ut till huset och vara där i eftermiddag. Vi ska se Haileys sista fotbollsmatch för säsongen. Det är Klågerupscupen och hennes lag spelar. Heja heja!!
Ikväll åker vi hem till Camilla och Jörgen (svägerska och svåger) för lite härligt umgänge. Vilken dag det blir!

Älska ditt liv  /Lene