Campingliv & natur, Min filosofi, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Such is life!

Godmorgon…

Det är söndag och lugnet ligger över oss. Skönt… Det är härligt att gå upp och allt runt om är det bara lugn.

Igår var vi på cup och tittade när Hailey spelade. Det är så fantastiskt kul att se när de små spelar och Hailey är så duktig och modig. Hon kämpar på precis som de andra små.
Egentligen skulle vi hem till Camilla och Jörgen igår på kvällen men det blev tyvärr inget då Elin fått vinterkräksjukan. Det ville vi inte riskera att få så vi får boka om det. Det är sånt som händer och inte så mycket att göra något åt. Such is Life.

Så istället för att vara hemma hos dem igår så mös vi hela kvällen. Vi åt tacos, kollade på hockey när MIF Redhawks spelade (ingen vinst tyvärr) och lite senare tittade vi på serien “The Lost symbol” som vi ser just nu.

Jag har faktiskt gjort ett litet meditationspass också och det var riktgt nice. Yoga tre gånger i veckan (i träningssyfte för mina smärtor i höfterna och ljumskarna) och meditation när jag känner att jag vill/behöver göra det. När jag gick upp kände jag att jag behövde det så då blev det en liten stunds meditation medan jag väntade på att vattnet till kaffet skulle koka.

Nu sitter jag och har kaffe i koppen och Nyhetsmorgon på Tv4. Jörgen sover fortfarande så det är bara jag som är uppe.
Livet är gött.

Lev livet medan du kan  /Lene