Mat & recept, Tankar

Ny vecka…och när man inte kan sova!

Godmorgon måndag…

Jodå, visst är det måndag och en ny, orörd och spännande vecka startar. Det händer en del denna veckan. För mig är agendan ganska fullsmockad med planering denna veckan. Ja jag skriver “med planering” för jag har planerat in allt som ska göras så jag inte behöver stressa. Eller så jag stressar så lite det bara går.

Jag är uppe tidigt för jag kunde inte sova så det var lika bra att gå upp. Men jag kan inte påstå att jag är pigg för det är jag inte. Nåväl, det blir kanske en tidig kväll. Vi får se.

Igår hade vi en mysig dag. Det var meningen att vi inte skulle göra något alls, men det blev en promenad till vattnet och stå där och bara njuta. Insupa allt det vackra och lyssna på havet. Helt underbart!
När vi sen kom tillbaka städade vi av vagnen så nu är det julfint. Nu kan vi njuta av lugnet och att inte ha en massa över oss.

Det är inte ofta vi äter fläskkotlett men igår gjorde vi det. Jörgen hade stekt den perfekt. Den var saftig och fin. Annars tycker jag just fläskkotlett är något som är lätt att få torrt. Men inte igår inte.
När vi var och handlade i lördags så hittade jag två fina bitar med kort datum och det var 30% rabatt på priset. Klart jag köper det. Så lite matsvinn som det går tänker jag. Och 30% mindre på priset är inte helt fel. Och gott blev det.

Jag sitter med mitt morgonkaffe och slö lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Njuter av morgonen med första ljuset tänt.

Lev väl  /Lene