Högtider & Fest, Tankar

Det är en del av livet det…!

Godmorgon torsdag…

Jodå, det är redan torsdag och veckan lider mot sitt slut så sakteliga.

Det känns som jag var uppe någorlunda tidigt. Jag har sådana problem att sova på morgontimmarna numera. Jag vet inte varför och jag vet inte vad det är som stör mig men något är det. Nåja, det är väl bara att gilla läget och göra det bästa av det. Jag har ju lyckan att kunna återhämta mig när jag behöver det och det gör jag också.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro. Nyhetsmorgon är på Tv4 och jag lyssnar med ett halvt öra.
Det är 0 grader och ingen snö från himlen just nu, men lite slaskigt på marken ser det ut som. Jag har inte varit ute och promenerat än så jag vet inte exakt hur det är, bara hur det ser ut.
Däremot har jag gjort min yoga och det känns himla bra. Jag är så glad att jag på allvar kommit igång med yogan igen. Yoga och meditation. Det är en del av livet det.

Idag ska jag jobba på Malmö kontoret. Egentligen är det dag för att jobba i Helsingborg men det blir Malmö idag eftersom chefen ska ha ett evenemang, en julfest och jag står för förberedelserna. Så jag ska fixa och dona idag. Sånt jag verkligen gillar  eller nej, jag rättar mig. Sånt jag verkligen älskar med mitt arbete. Det ska bli så kul. Och jag ska fortsätta julpiffa också. För färdigt är det inte.

Älska ditt liv och njut av det  /Lene