Min filosofi, Tankar

När Kung Bore får bestämma!

Godmorgon lördag…

Jodå, visst är det lördag och helgen har börjat.
Idag sov jag länge, det vill jag lova. Jag gick inte upp förrän vid 10, så jag har inte varit uppe så värst länge. Men det gör inget. Jag behövde det efter en hektisk vecka som har satt spår i kroppen med följd av högre smärta. Så detta behövdes. Idag känner jag mig piggare och smärtan är bättre.

Idag blir det lugnt. Eventuellt ska vi köra ut till huset och lämna saker och tvätta lite. Blir det inte idag så blir det nog imorgon. Vi får se.

Jag skulle egentligen på julfest med jobbet igår men torsdag och fredag på jobb blev intensiva så jag valde att inte gå på julfesten. Tyvärr får jag säga för jag har sett fram emot detta jättemycket. Men det är så det är för mig och jag gillar läget. Det går fler tåg.

Jag började dagen med en stunds meditation och yoga. Och nu är det morgonkaffe och Nyhetsmorgon på Tv4. Med mannen i mitt liv framför mig. Livet är för bra. Jag njuter.

Det enda som är lite tråkigt är att det regnar. All snön är borta och det regnar. Varför? Vill vi ha det? nej, det vill vi inte. Inte jag i alla fall. Regnet kan jag vara förutan. Nu är det bara kladd och pölar på marken. Inget kul alls. Men det är så det är när Kung Bore får bestämma.

Njut av livet  /Lene