Tankar

Andra advent och arla morgon!

Godmorgon söndag…

“När andra ljuset brinner…”
Idag är det andra advent. Två veckor till julafton…är det så?! Ja jisses vad tiden går fort.

Jag är uppe med tuppen känns det som. Jag kunde inte sova och när jag snurrat runt i nästan en timme bestämde jag mig för att gå upp. Ja jag vet klockan är inte alls mycket men kan jag inte sova så kan jag inte. Då är det lika bra att gå upp. Vilket jag också gjorde. Ute regnar det och är mörkt som natten. Men det är klart, klockan är inte så mycket än så det är kanske inte så konstigt att det är mörkt. Men det här regnet är tråkigt. Plus att det blåser en hel del. Så tråkigt väder. Men, det är som det är när det blir som det blir. Jag gillar läget.

Jag har nu gjort en liten stunds meditation och jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe med levande ljus som sällskap. Riktigt hög mysfaktor. Men är det andra advent så tänder man ljus.

Det blev aldrig att vi körde ut till huset igår så vi ska dit idag. Jörgen ska hjälpa Ellinore och Daniel med en sak och jag ska tvätta lite tänkte jag. Därefter, om inget oförutsett händer kör vi hem och pratar en stund med svärmor.

Lev medan du kan  /Lene