Tankar

Låt veckan börja!

Godmorgon måndag…

Jo, då var det måndag igen. Helgen är passerad och en ny, orörd vecka dyker upp. Och vi närmar oss julafton med stormsteg. Snart nog så…

I går var vi i huset och jag fick tvättat all den smutstvätt vi hade. Så skönt. Jörgen fick hjälpt Ellinore och Daniel och vi blev bjudna på middag. Men sen lade min kropp av. Jag var helt slut och mådde inte så bra. Vi begav oss och jag lade mig och vilade kroppen. Tur var det för idag känns det bättre. Och tur är väl det (igen) för idag ska jag åka till Helsingborg och jobba. Jag har lite piff med mig som jag ska sätta upp i form av nya stjärnor till köket. Det ska bli härligt. Jag älskar att piffa och göra folk glada.

Jag sitter med mitt morgonkaffe, Nyhetsmorgon på Tv4 är på och levande ljus är tända. Jörgen sover fortfarande men han jobbar kväll denna veckan så han får lov att sova. Han har haft en tuff natt med mycket huvudvärk så jag låter honom sova.

När jag druckit upp mitt kaffe ska jag kolla när bussen går och bege mig till jobb. Låt veckan börja!

Känslan när livet är gott  /Lene