Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Det reder sig nog!

Godmorgon torsdag…

Arbetsveckan lackar mot sitt slut och idag är det torsdag. Det är -2 grader ute och vindstilla. Ljuset är på g då solen går upp. Jag sitter med mitt morgonkaffe, tända ljus och Nyhetsmorgon på Tv4 och myser innan det är dags att bege mig till kontoret i Helsingborg. Yogan är avklarad och det känns riktigt bra. Däremot är jag väldigt trött denna morgon. Men det reder sig nog så småningom.

Igår var vi och pratade en stund med svärmor Anki. Hon är mitt uppe i stöket med sin mammas lägenhet och det är en del. Hon ska inte spara allt så vi hämtade två vilstolar som hon inte ska ha kvar.
När vi var klara där körde Jörgen mig till kontoret i Malmö för igår var det lussefika och julklappsutdelning från företaget.

Vilken julklapp vi fick. Helt fantastiskt. jag är supernöjd och överlycklig. Den var inte helt lätt att ta hem på Nisse kan jag berätta men med en lugn och fin takt så gick det bra. Jag kom fram i alla fall.

När jag kom tillbaka så började jag med att tömma toan så det var gjort och sedan var det dags att fixa lite mat. Det blev ett hopkok. Färs, ris, spetskål, lök, paprika, kryddor och grädde. Också Turkisk yoghurt ovanpå när jag skulle äta det. Det blev faktiskt supergott.

Lev livet /Lene