Campingliv & natur, Tankar

Fredag…tända ljus och värme!

Godmorgon fredag…

Vi vaknar till att gasen tagit slut och det är liiite svalt i husvagnen. På med kläder och ut och fixa en ny flaska, så nu är det varmt och skönt igen. Så går det när man inte tänker fullt ut och låter omkopplaren vara påslagen. Jaja, man kan inte vara bäst alltid.

Denna morgon är jag trött, trött, trött. Men det är fredag och jag överlever.
Idag blir det jobb på Malmö kontoret och Jörgen kommer köra mig dit så tar jag mig tillbaka själv på Nisse. En bra plan tycker jag. Men jag börjar morgonen med lugn och ro. Tända ljus och värme…nice. Nyhetsmorgon på Tv4 och kaffe muggen. En lugn och mysig morgon. Ingen stress. Precis som det ska vara.

Ikväll ska vi ha Hailey och Leah hos oss då föräldrarna ska iväg på varsitt håll. Så vi ska mysa med töserna tänker vi. När jag slutar kör jag Nisse tillbaka och sen tar vi det lugnt fram tills vi ska hämta töserna senare i eftermiddag och då kör vi ut och hämtar dem. Sen måste vi köra och handla lite så det kommer nog jag göra medan Jörgen myser med töserna.
Fredagsmys… Men jag börjar med mitt kaffe och lite lugn och ro.

Njut av livet medan du kan  /Lene