Familjen, Tankar

Tredje advent..en latedag!

Godmorgon, godmorgon…

Det är söndag och jag är så trött. Jag låg kvar länge i sängen. Sov inte hela tiden men jag låg kvar länge. Det blir en ”lat” söndag gissar jag.

Det är tredje advent och naturligtvis är tredje ljuset tänt. Och jag sitter med mitt morgonkaffe och avnjuter en tidig förmiddag. Jörgen sover fortfarande och jag låter honom sova.  Han behöver återhämta sig så han får sova. Vi har ingenting bestämt idag så han får ligga kvar så länge han vill.
12.30 ska jag titta på skidskytte. Och även 14.45 är det skidskytte. Vi skulle behöva diska idag så vi får se om vi tar oss ner till servicehuset och diskar. En sån dag är det idag.
Det enda ”måste” vi egentligen har idag är middag. Vi får se vad det blir.
Jag börjar som sagt med kaffe, mysa under filten och titta på Nyhetsmorgon på TV4.

Jag såg Nina Gunke på Nyhetsmorgon och jag kom att tänka på pappa då. Alzheimers visar sig lite olika på person till person men jag kände så igen mycket av hur pappa var och hur hon ”beter” sig när hon intervjuas. Min fina, älskade pappa. Jag saknar dig så mycket. Älskar dig massor.

Livet är till för att levas  /Lene