Familjen, Min filosofi, Tankar

Veckan ligger framför oss!

Godmorgon måndag…

Jodå, då var det måndag igen. En ny och helt orörd vecka uppenbarar sig. Jag välkomnar veckan med öppna armar. Det blir i och för sig en ganska hektisk vecka för mig då jag har mycket på agendan i stort sett varje dag. Men sen är jag ledig så då får jag återhämta mig ordentligt. Och i helgen är det julafton och lilleman (läs Ludwig) fyller år. Så det blir bara trevligheter i helgen. Det ska bli så himla mysigt.

Men än så länge är det måndag och veckan ligger framför oss.
Jag är ganska trött men kom upp en timme innan klockan ringer ändå. Just nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Rolf Porseryd på Nyhetsmorgon på Tv4.

Då det bara är cirka 2 veckor kvar av detta året så är detta tiden då man måste gå med två kalendrar i väskan. Jo, jag är en person som fortfarande har en fysisk kalender. Jag antecknar på tok för mycket i kalendern för att enbart använda kalendern i mobilen. Annars hade det varit bra tror jag. Men jag gillar att skriva in för hand. Jag gillar den fysiska kalendern.
Egentligen vill jag ha en egendesignad kalender från Personlig Almanacka för jag älskar deras kalender. Men det finns inte en kalender med utförande där man har en dag på varje sida, vilket jag behöver nu då jag skriver en hel del som sagt. Så jag får köpa en dagbokskalender. En sådan hade min pappa alltid när han jobbade. Den är bra och jag kan skriva mycket.

Igår var Hailey på kalas och Ellinore hade fixat håret på henne. Så fin hon blev. Jag blir lite avis när jag ser det. Jag kan inte ha så långt hår för jag ser inte klok ut i långt hår. Jag passar bättre i kort hår. Punkt slut.

Lev livet du fått och älska det  /Lene