Tankar

Det kommer nog till mig…!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan… lillördag

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe med Nyhetsmorgon på Tv4. En lugn och mysig morgon.

Idag är jag ledig men jag ska till svärmor en stund idag också. Trött som en mörk natt (om man kan uttrycka sig så) men jag är uppe och snart nog är jag igång. Jag har gjort min yoga och tänker att jag ska sitta och bara ta det lite lugnt. Om cirka 1,5 timme är det dags att bege mig till svärmor på Nisse. Lite frukost och en del kaffe innan det är dags bara.

Jag är så trött så jag vet inte ens vad jag ska skriva om idag. Men det kommer nog till mig gissar jag.
Jag tror att en del av tröttheten beror på mörkret och vädret, en del är min smärta och en del tror jag är att jag har lite hektiska vekor bakom mig. Men om några dagar ska jag börja min julledighet och det ska bli skönt. Jörgen ska också vara ledig och vi ska bara göra precis det vi känner för. Vill vi inte göra något så gör vi inte det. Det ska bli så skönt. Jag hoppas vädrets makter är med oss så vi kan sitta ute och dricka kaffe, gå en del promenader och bara njuta.

Livet är gott  /Lene