Mat & recept, Tankar

Det är ju bara vatten!

Fruktfatet på kontoret i Helsingborg

Godmorgon denna regniga och lite grå, blåsiga torsdag.

Jo, vi vaknar upp till blåst och regn och jag ska köra Nisse till jobb. Men jag har kläder efter väder så det är ingen fara med mig inte. Jag klarar mig.

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och njuter av morgonens lugn regnet och blåsten till trots. Det är ju bara vatten.

Idag jobbar jag i Malmö även om jag egentligen skulle jobbat på kontoret i Helsingborg. Vi ska ha julfrukost på Malmö kontoret så jag jobbar där idag istället. Sedan har jag inget förrän efter nyår.

Gårdagen spenderade jag med svärmor och hjälpte henne med flytten av sin mammas dödsbo. Vi gjorde inte så mycket med själva flytten mer än styrde upp allt. Däremot gick vi och fikade på EspressoHouse på Kronprinsen. Jag blev bjuden på en god fika och det uppskattades väldigt mycket från min sida. Gott var det också. Den där Tomtelatten är fantastiskt god. Love it!

Idag blir det risgrynsgröt med körsbärssås på kontoret och det ska bli spännande. Jag har aldrig ätit körsbärssås så det ska bli kul att testa. Hemma har vi alltid haft saftsås så det är vad jag är van vid. Men det är alltid kul att testa något nytt.

Älska livet  /Lene