Familjen, Mat & recept, Tankar

Det gillas skarpt!

Godmorgon denna lille julafton… Jodå, visst är det lille julafton, den 23 december. Idag fyller vår Drottning Silvia 80 år. Stort Grattis till henne säger jag.

Och den bästa Ludwig som finns fyller 9 år. Stort Grattis till dig också älskade barnbarn. Vi ses i eftermiddag!
Jodå vi kommer ses i eftermiddag för vi ska upp till honom och fira honom idag. Därefter kör vi hem till mamma och sover över där. Vi ska ju fira julafton hos henne och i och med att Ludwig fyller år idag så kör vi upp idag.

Här har det snöat lite smått och det har blåst en hel del. Nu gör solen sitt allra bästa för att lysa på oss och det gillas skarpt. Av mig i alla fall. Det blåser inte riktigt lika mycket som det gjort de senaste dagarna och det gillar jag också.

Igår “firade” vi vår ledighet med en god gryta boeuf bourguignon (ja jag vet det är nog inte rätt stavat) och det var så oerhört gott. Jörgen kan verkligen laga en god gryta. Så fantastiskt gott.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och halvlyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Yogan är gjort och Jörgen sover fortfarande. Han ska få sova en stund till innan vi sätter fart och förbereder oss för att fira jul med familjen.

Njut av livet  /Lene