Tankar

Det återstår att se…!

Godmorgon…

Efter julen är detta den första “vanliga” dagen. För en del är det arbetsdag igen. En del är fortfarande lediga. Jag tillhör den sista delen. Jag har inte något nu över jul och nyår då de allra flesta på kontoret är lediga.

Jag sitter och njuter av solen som tittar fram. Hon ska skina under dagen idag är det sagt från de som vet. Morgonkaffet är i muggen, Nyhetsmorgon på Tv4 och jag njuter för fullt. Det blir nog en promenad idag också. Igår gick vi en härlig runda som vi tänkt att vi ska ta idag också. Vi får se hur det blir. Vad har du planerat idag?

Vi ska nog göra något litet idag. Vi behöver köra ett par ärenden för vi har lite behov av bland annat handla lite mat.
Jag har ringt ett par samtal jag behövde fixa med så det är gjort. Skönt!

Vi har väldigt lite planerat dessa dagar. Vi vet inte ens vad vi ska äta. Det återstår att se. Vi kanske handlar något att fixa till när vi ändå är och handlar mat. Vi får se hur det blir. Men nu ska jag ta på mig ytterkläder, fylla koppen med kaffe och gå ut och njuta av solen en stund.

Lev livet  /Lene