Familjen, Mat & recept, Tankar

Några dagar kvar!

Godmorgon fredag…

Helgen närmar sig med stormsteg och de sista dagarna på detta året är i antågande. Nyårsafton knackar bakom dörren…snart är det 2024. Ett par dagar till.

Idag har vi några ärenden att köra. Vi ska handla inför nyår. Vi har fått i uppdrag att ordna dessert så vi ska handla inför det idag tänkte vi. Men först lite lugn, morgonkaffe och Nyhetsmorgon på Tv4.

Idag skulle min älskade pappa fyllt 79 år. Grattis på din dag pappa… Jag hoppas du blir ordentligt firad. Jag älskar dig.

Igår gjorde Jörgen en fantastiskt god middag. Enkel men väldigt god. Han stekte bara kycklingfilé, kokte couscous och vispade ihop en skysås. Salladen stod jag för. Vilken middag…så fantastiskt gott.

Idag är det fredag så det blir tacos för vår del. Nomnom så gott.
Vädret är inte direkt med oss känner jag. Det är lite grått, regnet hänger i luften och det blåser. Jag tror inte solen tittar fram idag inte. Men det får vi väl leva med. Inte så mycket att säga om det.

Men som jag sagt så många gånger tidigare, så börjar jag dagen med en god kopp morgonkaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Låt dagen börja. Nu kör vi så det ryker de sista dagarna av 2023.

Älska livet  /Lene