Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

1 januari 2024 och det får lov att vara så…!

“Same procedure as last year miss Sophie?”

God förmiddag…

Det är första dagen på ett helt nytt, orört och spännande år. Jag hoppas detta året blir lite lättare än det förra var. 2023 var lite tungt på olika sätt och jag hoppas detta 2024 blir lite lättare. Men det blir som det blir och jag kan inte göra så mycket åt det. Jag väljer att gilla läget och jag har ju inte en aning om hur det kommer att se ut. Så ett spännande år ligger framför oss.

Idag är vi lite “off” både Jörgen och jag. Det är en riktigt lugn dag och det kommer nog vara så hela dagen om jag känner oss rätt. En riktig latedag. Men det gör inget. Det får lov att vara så 1 januari.

Vi var hos våra fina vänner Rickard och Weronica och firade nyår. Otroligt god mat blev vi bjudna på. Jag hade gjort en Pavlova som var jättegod men gud så mäktig. Man orkade bara ta en liten bit sen var vi mätta som bara den. Men gott var det!

God dricka hela kvällen och väldigt gott sällskap precis som det ska vara. En riktigt mysig nyårsafton med andra ord. Lugnt och härligt. Mycket snack och mycket skratt. I love it!

Älska livet  /Lene