Okategoriserade, Tankar

Herre min skapare…!

En god eftermiddag tillönskas dig.
Vilken tråkig dag, vädermässigt det varit. Jisses vad det blåser. Och om vartannat regnar det och om vartannat är det snöblandat. Herre min skapare när ska detta tråkiga väder sluta?! Jag tycker ett i varje fall kan sluta blåsa. Styrkorna i vindbyarna är inte nådiga. Men vad kan vi göra åt saken? Inte så värst mycket. Så jag säger som jag brukar… jag väljer att gilla läget men det är inget som säger att jag verkligen gillar det.

Vi har haft en lugn och skön dag. Och vädret till trots har vi faktiskt varit ute och gått en runda. Det var lite kallt om ansiktet men annars var det lugnt. Visst blåste det och regn/snöblandat kom det också men det till trots var det ganska skönt ändå.

Jag har känt mig lite off idag. Lite frusen, vaknade med huvudvärk imorse som tyvärr inte gått över än. Hoppas dock den lägger sig snart nog. Jag har inte riktigt haft orken att blogga tidigare. Men nu blev det av. Härligt.

snart nog är det dags för middag och idag ska vi ha fiskgratäng i vår Omniaugn. Det gillar vi.
Dock sitter jag just nu i soffan och kollar längdskidor. Vi har precis tittat klart på två säsonger av ”The Lincoln Lawyer”. Den var bra.

Känslan att leva livet  /Lene