Tankar

Börjar dagen som jag brukar!

Godmorgon fredag….

Jajamensan det är freeeedaaaag! Helgen närmar sig med stormsteg.

Ikväll ska vi till bästa Ingela och Thomas och det ska bli så himla kul att träffa dem. Det känns som en evighet sedan.

Vi har ett fantastiskt väder idag. Det är -10 grader, vindstilla och solen gör sitt bästa. Snön ligger vit på marken. Vilket väder. Vi ska inte göra något i helgen. Eller vi har inget bestämt i alla fall så vi får se om det blir något eller bara en lugn fin helg. På måndag är det dags att jobba igen. Men jag börjar med att njuta av denna dagen först.

Och jag börjar dagen som jag brukar…med mitt morgonkaffe i muggen och Nyhetsmorgon på Tv4.
Dock grumlar en sak min morgon och det är att jag vaknade med huvudvärk. Jag lade mig med huvudvärk och jag vaknade med densamma. Jag har haft huvudvärk i flera dagar nu och jag vill inte mer. Men jag kan inte mer än stå ut med detta.

jag har snart telefontid med min läkare på reumatologen. Vi ska sammanfatta de senaste månaderna med hög dos av kortison. Och se hur vi går vidare. Vi får se vad hon säger.

Lev livet medan du kan  /Lene