Mat & recept, Tankar

Inte så farligt som jag trodde…!

Bild från 6 januari

Godmorgon söndag…

Vi vaknar till ytterligare en snöig och kall morgon. Solen var framme lite innan men nu har den gömt sig bakom tunga moln. Vi får se hur det blir för de som vet har sagt att det ska bli sol idag. Nåväl vi får se hur det blir.

Jag har inte skrivit så kontinuerligt som jag brukar men jag har inte riktigt haft orken till det. Min ork har fått gå till annat. Men idag skriver jag.

I fredags var vi hos finaste Ingela och Thomas och det var så mysigt. Vi blev bjudna på enormt god mat och till kaffet tittade vi på en finalen med Juniorerna i JVM. Tyvärr förlorade de matchen och blev “bara” tvåa. Men jag tycker de har varit jätteduktiga och spelade sig till final. Sen att de förlorade och blev tvåa är ju lite tråkigt men såååå duktiga de varit. Jag säger stort Grattis till andraplatsen.

Igår var första gången i mitt 55-åriga liv då jag testade spikmatta. Jag kunde inte ligga så länge på den men jag testade och det gjorde från början inte lika ont som jag varit rädd att det skulle göra. Men efter några minuter började det göra rejält ont och jag fick avsluta. Jag får ta det i små doser. Men jag har testat det och det var inte så farligt som jag trodde. Gutt då kan jag göra det fler gånger. Det ska vara bra för det ökar blodcirkulationen och det är alltid ett plus.

Nu ska jag dricka färdigt mitt morgonkaffe och lyssna lite mer på Nyhetsmorgon. Jag ska även fixa lite dokument då det är ett nytt år.

Älska livet  /Lene