Tankar

Lite rofyllt faktiskt!

Godmorgon onsdag…
Det är mitt i veckan, lillördag… eller som Gert Fylking säger, lillepatteklappardagen. Kärt barn har många namn.
Mitt i veckan innebär att halva veckan har passerat och vi har halva kvar. Arbetsveckan då alltså.

Jag är trött, så trött och har högre smärta i kroppen, plus jag vaknade med huvudvärk, men idag är jag ledig och ska iväg och klippa mig i eftermiddag. Jag är lite trött på att skalmen till glasögonen trycker på håret vid öronen så det ska bort nu. Vi får se hur det blir.

Jag börjar dagen med att sitta i lugn och ro medan jag hör Jörgen snarka. Lite rofyllt faktiskt.
Men kaffet är i koppen och Nyhetsmorgon är på Tv4. Det är lite smågrått ute tycker jag, även om snön fortfarande är kvar. Det är ca -1 grad ute och det kommer gå upp till 0 grader under morgondagen, för att sedan gå ner mot -1 igen. Lite berg och dalbana känns det som. Men det är så det är när det blir som det blir. Jag väljer att njuta även av vädret och göra det bästa av det. Men jag vill slå ett slag för att ta det lugnt när du går upp. Ta dig tiden att låta kroppen vakna sakta.

Jag skrev att jag är ledig och ska klippa mig men något annat har jag inte planerat. Jörgen kör mig till frissan innan han börjar jobba sedan tar jag bussen hem har jag tänkt. Jag vill inte köra Nisse när det är sånt här väder. Det är för vanskligt. Han har inga vinterdäck och det är halt på sina ställen så jag vill inte chansa. Jag tar bussen.

Lev livet och njut  /Lene