Tankar

En eminent fredag!

Godmorgon världen…

Jag vaknar upp till en vad som känns som lite kylslagen morgon. Dock är det enbart -1 grad och det är ju inte så mycket, men det känns kallare. Nåväl det är som det är. Jag passar på att bjuda på en fin bild från igår när jag åkte hem från kontoret i Helsingborg.

Det är fredag och dags att jobba på kontoret i Malmö. När jag är klar hämtar Jörgen mig så ska vi köra och handla lite mat. Vi behöver bland annat införskaffa lite mjölk och nachochips till ikväll då vi ska ha tacos. Mumma.
Plus att vi ska panta för nu har vi en hel del så nu måste vi panta. Så får det bli.

Men jag börjar denna eminenta fredag som jag brukar börja mina morgnar. Med en god kopp kaffe, lite Nyhetsmorgon på Tv4 och lugn och frid. Precis som en morgon ska börja. Yogan och meditationen är avklarad.

Jag är trött och har börjat få ont i höften igen. Jag håller på att fasa ut kortisonet jag tar och har precis gått ner ytterligare ett steg så jag vet inte om det är det som gör det. Men i vilket fall som helst så är det bara att härda ut. Något annat kan jag inte göra just nu då jag fortfarande är i utredningsstadiet. Jag får göra det bästa av det.

Välj det du kan välja, acceptera resten  /Lene