Tankar

Vilken söndag!

Godmorgon söndag…

Jag vaknar upp till en solig fin morgon och jag gillar det skarpt.
Jag går upp efter en längre sovmorgon och tar på mig. Går ut och njuter lite av solen och inser att det faktiskt inte är så kallt. +1 grad just nu och det är ju skönt. I stort sett all snön är borta här hos oss och det är ju lite tråkigt men ändå skönt. En tråkig sak är att det blir väldigt slaskigt och stora pölar lite överallt. Men det får jag väl tugga i mig bara. Jag njuter av solen i vilket fall som helst. Det kommer nog bli någon promenad under dagen. Vilken söndag vi har framför oss.

Igår körde vi upp till Emelie en stund för att lämna lite saker till henne som bland annat har stått hos svärmor. Men vi stannade inte så länge för det började snöa ganska mycket så vi kände att vi behövde ta oss hem. Det blev en kort visit och tyvärr ingen visit hos mamma men vi tar inte alltid båda varje gång heller. Det blir så avhugget och kort visit så vi brukar bara ta en i taget då vi kan vara hos den personen/personerna längre tid. Men igår var det vädret och min kropp som styrde. Jag har börjat få högre smärta igen och nu när jag fasar ner kortisonet bråkar lederna med mig igen. Så jag orkar inte hur mycket som helst just nu. Tyvärr.

Njut av livet  /Lene