Tankar

Jag börjar måndag morgon….!

Godmorgon måndag…

Då äntrar vi en ny och helt orörd vecka. Visst är det spännande?

Jag har inte så värst mycket bokat denna veckan vilket jag tycker är skönt för förra veckan hade jag en del. Då är det skönt med en lite lugnare vecka. Så som det ser ut nu i varje fall.

Men jag börjar morgonen som jag brukar göra med en god kopp kaffe (eller ett par) och Nyhetsmorgon på Tv4. Vinden viner utanför och det ska tydligen inte bli alltför fint väder idag så det blir väl till att ta på sig lite när jag ska iväg. Det är fortfarande mörkt men klockan är ju inte så mycket heller så det är inte konstigt.

Eftersom det är måndag ska jag jobba i Helsingborg idag så jag ska boka en biljett så jag kan ta bussarna och tåget. Det är ett måste. Och det är helt okej tycker jag. Jag brukar sitta och filosofera, läsa, lyssna på folk eller bara titta på folk, jobba lite på paddan. Så jag får tiden att gå när jag åker. Det är inga problem.

Mina leder har börjat krångla igen nu när jag fasar ut kortisonet. Vi får se vad läkaren säger när jag pratar med henne i början på februari. Vi får se säger den som lever.

Älska livet  /Lene