Tankar

Varken jag eller någon annan!

När man kan frystorka tvätten

Godmorgon goda onsdag…

Men visst är det onsdag…lillördag
Men jag kan inte påstå att jag gillar vädret idag. Det snöar och det blåser. Riktigt skitväder. Men varken jag eller någon annan kan göra något åt det så jag får väl gilla läget, även om jag inte gillar det. Jag vill ha lite värme eller sol i varje fall.
Men visst är det fantastiskt… Igår sken solen och det var -7 grader. Jag kunde frystorka handduken efter jag duschat och idag blåser det så in i den, det snöar och är -1 grad. Dagens väder är inte något kul alls och jag tycker det kan stanna borta.

Vilan igår gjorde susen. Smärtan har lagt sig till viss del och det är jag glad för. Den smärtan jag hade i höftpartiet igår var inte alls kul och jag är glad att den har lagt sig lite. Stay away (men det blir väl till att hoppas för mycket).

Men jag börjar som jag brukar. Med en god kopp kaffe, Nyhetsmorgon på Tv4 och lite lugn och ro. Precis vad jag behöver. Snart nog är det frukost och sedan är det dags för mig att bege mig på lite ärenden.

Livet är underbart  /Lene