Tankar

Det skiter väl Kung Bore i…!

Godmorgon måndag…

Det är måndag och en ny, helt orörd vecka uppenbarar sig. Hur mår världen idag? Ja det vill man väl knappast tänka på. Hur mår du då?

Det känns nästan som man ska blåsa bort. Jag är inomhus men jag hör hur vinden viner utanför och regnet smattrar. Jag vill inte ha detta vädret men vad jag vill skiter Kung Bore i fullständigt.

Jag har telefontid med min reumatolog läkare den 2/2 men jag tror jag måste försöka få tag i henne tidigare. Detta fungerar inte med denna smärtan jag har nu. Hög smärta i kroppen, smärtan som kommer och går i lederna, ont i ansiktet, konstant ont i huvudet. Det är lite skit just nu. Men jag kämpar på och ska säkert kämpa mot detta också.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. De pratar om utveckligen inom AI. Det är fascinerande men samtidigt så oerhört skrämmande. Utvecklingen går så snabbt, så snabbt. Är det bra? Är det dåligt? Jag är kluven. Det är svårt att stoppa utvecklingen. Men lite skrämmande tycker jag allt att det är.

Man märker att ljuset är på väg tillbaka. Igår 16.40 var det inte riktigt mörkt och det gillar jag. Inte riktigt än märker man stor skillnad men den lilla skillnaden är också välkommen. I varje fall av mig.

Känn in livet, du kommer älska det  /Lene