Tankar

Jag är redo…!

Godmorgon torsdag…

Jag låg kvar i sängen lite, lite längre imorse. Jag var trött i både kropp och knopp så jag bestämde mg för att ligga kvar lite längre. Men jag är inte piggare nu kan jag berätta. Nåväl, det är som det är när det blir som det blir.

Jag är uppe nu och redo att åka och jobba. Dock blir det inte verklighet riktigt än. Jag sitter och avnjuter mitt kaffe och halvlyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Jag fick se när en karl skrapade fram 1.000.000 kr på Triss. Så himla roligt för honom.

Jag har funderat lite på valet i USA. Jag ska erkänna att jag verkligen inte gillar Trump. Inte alls, på något vis. Och jag hoppas innerligt att han inte vinner valet. Dock som det ser ut just nu så ligger han ju bra till. Usch och fy.
Jag hörde härom dagen att DeSantis drog sig ur från valet och stöder nu Trump. Han har ju stött Trump tidigare val och min tanke går genast till om detta var planerat… Han ställer upp i valet och får med sig en massa människor, sedan drar han sig ur men stöder Trump och en del (eller om vi har, i mina ögon otur, en hel del) av DeSantis anhängare kommer följa med honom och stödja Trump. Usch jag vill inte tänka på det. Jag tyckte inte Trump gjorde ett bra jobb när han var president och jag tycker absolut inte om hans attityd. Man säger inte till någon människa ” Yes darling, go Home to mummy. Mummy waits for you” när de yttrar sig negativt mot honom. Nej nu vill jag inte prata mer om honom. Fy vad han är….jag tänker inte skriva det här.

Arbetsveckan närmar sig sitt slut och helgen knackar på dörren. Vad händer för dig i helgen?
Inte mycket som händer här. Det blir till att ta det lugnt och ladda batterier.

Älska livet  /Lene