Tankar

Så vårigt och härligt!

Godmorgon…

Det är fredag morgon och helgen knackar på dörren. Visst är det härligt?!

Igår var jag på kontoret i Helsingborg. Solen sken hela vägen dit och jag blev så inspirerad så jag köpte ett fång tulpaner med mig. Visst ser det härligt ut? Så vårigt och härligt!

Idag är det som sagt fredag och det är dags att ta mig till kontoret i Malmö. Men först ska jag ha samtal med min läkare på reumatologen. Så får vi se vad hon säger och vad vi kommer fram till.

Jag är trött och har hög smärta överallt i kroppen känns det som, men jag kämpar på. Denna tiden är som sagt inte min bästa tid på året. Kylan är inget bra för min fibromyalgi. Men det är bara att kämpa på och göra det bästa av allt jag kan.
Igår när jag kom tillbaka från Helsingborg så hade jag så nedrans ont (speciellt i ryggslutet och ena höften), så jag började nästan gråta. Men när jag duschat och fixat maten (det blev bara potatismos vi hade färdig i kylen och färdiga köttbullar som jag värmde) så satt jag i soffan hela kvällen. Jag gick inte ens på toaletten förrän jag skulle gå och lägga mig.

Jag har börjat titta på sista säsongen av “The Crown” och jag vet inte vad jag ska säga. Den är inte lika bra som de första säsongerna. De säsonger när Drottning Elisabeth II var yngre tycker jag var bäst, men denna berör mig väldigt mycket då den handlar mycket om prinsessan Dianas öde. Usch, det är så tragiskt.

Men nu firar vi fredag tycker jag.

Lev livet  /Lene