Tankar

Njut av morgonen…njut av dagen!

Godmorgon måndag…
Jo, visst är det måndag igen. Helgen är över och en ny, helt orörd och spännande vecka öppnar upp sig. Det e grejer det som Kalle Moraeus säger.

Jag sitter och blickar ut genom fönstret och ser en fantastiskt fin himmel. Blå och rosa. Det blåser inte alltför mycket och viktigast av allt…det regnar inte. Men det är bara +3 grader ute så lite burrigt är det nog. Då får man ta på sig lite varmare bara, så är det med det.

Idag blir det jobb i Helsingborg och det ser jag fram emot. Jag har ett möte idag men jag behöver inte ta mig någonstans vilket är skönt. Det är alltid bättre (för mig i alla fall) när mötet är på plats för mig. Och idag är det så.

Men först ska jag njuta av denna morgon med en god kopp kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Senare är det dags att ta bussen och tåget för att bege mig till Helsingborg. Tids nog, tids nog.

Helgen har varit bra. Lugn och skön tycker jag. Jag har bara tagit det lugnt. Varit ute på små promenader med Jörgen  men annars inte gjort så mycket. Vi hade lite planerat men vi bokade om det så vi båda kunde ta det lugnt. Det behövdes. Vi skulle egentligen handla mat igår men vi orkade inte åka iväg så vi bestämde oss för att göra det imorgon istället. Så får det bli. Det går ju precis lika bra tänker jag. Vi klarar oss ändå

Lev livet  /Lene