Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Jag tittar ut genom fönstret…!

Godmorgon, godmorgon…

Tisdag morgon och jag tittar ut genom fönstret och ser…dimma. Hur kul är det?! Nåja, det är faktiskt bättre än regn.

Idag är det dags att jobba i Malmö och även det ser jag fram emot. Tyvärr kan jag inte ta Nisse till kontoret idag för vi ska köra och handla direkt efter Jörgen slutat jobba, så han ska hämta upp mig. Och har vi Nisse i bilen då har vi knappt plats med några kassar mat (enligt min man då, inte enligt mig). Så jag får väl ta bussen gissar jag. Jag tar helst Nisse när jag kan för jag tycker det är så skönt att susa fram på honom. Friskt och härligt. Men går det inte så går det inte.

Det är tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulnesstips…

En sak i taget…

Börja med att fundera över ditt förhållande till din “att göra lista”, om du har någon.
Är tankarna på det du gör eller på det som är ogjort?
Träna på att vara i den aktivitet du just nu gör, och inte oroa dig för det som kommer sedan.
Kom ihåg att ta väl hand om dig själv, alltid! Oavsett hur det går med träningen eller något annat i livet.

Älska livet  /Lene