Tankar

Tecken!

Godmorgon onsdag…mitt i veckan…lillördag

Solen gör sitt bästa för att titta fram denna onsdag, mitt i veckan. Men vad jag kan se så ska det inte bli direkt soligt idag. Vi får väl se hur det blir.
Jag har några små måsten idag, denna lediga dag. Inte jättestora uppgifter men de måste göras ändå. Den största uppgiften är nog tvätta, men det får jag se om jag orkar idag. Det behövs men jag får se hur det blir. Jag har faktiskt redan gjort alla de andra måsten, förutom tvätta så jag behöver inte känna mig stressad i alla fall. Skönt!

Vi är inne på sista dagen i januari. Imorgon är det första februari och jag har en sak att fira. Men det tar vi imorgon… Vi går inte händelserna i förväg tycker jag. Lite spänning måste vi ha kvar.

Jag fick en bok av min syster i julklapp som heter “Tecken Universums hemliga språk”. Det handlar om tecken från “den andra sidan”. Tecken från ens nära och kära som inte finns med oss längre. Jag har en tro att det finns ett liv efter detta på något sätt och att man kan på något sätt kommunicera med sina nära efter man lämnat jordelivet. I denna boken tar kvinnan som skrivit den upp olika tecken som som visas och ett tecken är siffror. Det handlar om lika siffror, som till exempel när man tittar på klockan och den är 20.20 eller att kvittot visar 111,11 när du handlar.
Sedan jag började läsa denna bok så har jag fått tecken i form av siffror tre gånger nu. Första gången var när jag tvättade och satte timern på mobilen för att veta när jag skulle gå och ta ut tvätten ur maskinen. När jag tittade på timern stod det 58:58. När jag vid ett annat tillfälle tittade på klockan på mobilen så stod den på 20:02. Och igår fick jag ytterligare ett tecken…

När jag var på jobb och satt och drack lite kaffe så tittade jag på diskmaskinen som en kollega satt igång och då stod det 3:33. Vad jag däremot inte vet är vem det är som ger mig dessa tecken. Jag gissar på att det är pappa som berättar för mig även vintertid att han finns här hos mig och vakar över mig. Min älskade fina pappa.

Lev livet och njut till fullo  /Lene