Tankar

Ett år har gått!

Godmorgon denna regniga och tråkiga fredag. Tråkig vädermässigt i alla fall. Det regnar och det regnar. Men men det är så det är.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och har Nyhetsmorgon på Tv4 i bakgrunden. Huvudet dunkar som jag vet inte vad och det är inget kul alls. Det började igår och jag hade ont i huvudet heeeela dagen. Precis hela dagen. Det har fortsatt inatt. Jag vaknade vid 03-tiden för att gå på toa och sen kunde jag inte somna om. Jag vet inte om det var huvudvärken som gjorde sitt eller om det var något annat, men drygt var det. Och drygt är det. Det är som det är när det blir som det blir.
Jag tar det lugnt och njuter av mitt morgonkaffe så blir det säkert bra.

Igår var dagen då jag varit anställd på Erelko i ett år och det känns stort tycker jag. Bästa arbetsplatsen, verkligen. För mig i alla fall. Idag åker de alla till Österrike för lite umgänge och bonding, skidåkning, god mat och god dricka kan jag tänka. Jag hoppas de alla får en härlig vecka och att de kommer hem hela allihopa. Inga benbrott tack. Be safe.

Känn in livet och njut av det  /Lene