Tankar

Helg, tecken och återhämtning!

Godmorgon måndag…

Som du ser på bilden fortsätter jag på havstemat. Det är så vackert tycker jag. Håller du inte med mig?

Då äntrar vi en ny, orörd vecka och jag är uppe och halvt igång får jag väl säga. Kaffet är i koppen, Nyhetsmorgon på Tv4 är igång. Jag har faktiskt till och med varit och tömt toan. Klapp på axeln för mig. Nej varför skulle jag få det, det behövs inte. Helgen har varit lugn. Jörgen och jag har bara tagit det lugnt och laddat lite batterier. Men om de blev så värst laddade vet jag inte. Det återstår att se.

Denna veckan är all personal i Österrike på en härlig skidresa. Dock inte jag. Jag håller fortet här hemma och ser till så allt fungerar. Det blir lite mer sporadiskt jobb denna veckan tror jag. Jag tar saker när du uppkommer liksom. Det kommer bli kanonbra.

Igår morse fick jag ett nytt tecken…
Du kommer ihåg att jag berättat att jag fått tecken till mig i form av siffror. Igår morse kom det nya tecken.
Jag vaknade tidigt på morgonen (gissade jag först att det var) för jag behövde gå på toaletten. När jag lagt mig igen så tittade jag på klockan för att se vad den var. Då var den 04:04 och det var den 4:e. Lite spooky men fint tycker jag. Sedan jag läst boken jag fick av min syster så har jag fått en hel del tecken till mig. Fint.

Det är ingen sol direkt idag men jag ska ändå ut och promenera en runda lite senare. Kanske att Jörgen följer med mig. Han jobbar kväll denna veckan så han börjar inte förrän 14.15. Vi får se hur det blir. Jag har bestämt mig för att bege mig ut minst en runda varje dag denna veckan och det ska jag göra också. Han brukar i och för sig inte vara sen med att hänga på när jag föreslår att vi ska ut en runda. Så jag tror nog han kommer hänga på. Vi får se.

Lev livet medan du kan  /Lene