Mat & recept, Tankar

Måndag och vädergudarna bestämmer!

Godmorgon måndag…

Jodå, då börjar vi en ny, helt orörd och spännande vecka. Phu man hinner knappt med tycker jag.

Jag vet att jag varit dålig på att blogga den senaste veckan men jag har inte riktigt haft energin för detta. Det har blivit väldigt spontant. Jag ber om ursäkt för detta, men så är det.

Idag är det jobb i Helsingborg och det ska bli så kul. Jag har inte varit där på hela förra veckan då det inte var någon personal alls på plats, men idag är de tillbaka och jag tycker det ska bli så roligt att träffa alla. Jag kan ju inte direkt säga att vädret är med mig när jag ska åka buss och tåg men det är så när gudarna får bestämma. Och just vädret bestämmer de över eller hur? Vädergudarna.

Igår gjorde jag en sorts “potatisplättar” på överbliven potatismos och ost i. Till det blev det pannbiff med lingonsylt bredvid. Jag vet, det ser inte mycket ut men det var fullt tillräckligt för att jag skulle bli mätt. Och gott var det också.
Vad det blir idag står ännu skrivet i stjärnorna. Jag har inte en susning vad vi ska äta idag. Kanske pasta med sås, jag vet inte. Jag får väl plocka fram något och avgöra när jag kommer tillbaka i eftermiddag vad det ska bli.

Lev väl  /Lene