Godmorgon världen…

Jag låg lite längre denna morgon då min kropp inte är med mig just nu. Smärtan är hög i kroppen och allra helst sedan min söndag med illamående och magont.

Idag ska jag jobba. Jag kommer ta bussen in och gå från hållplatsen. Det är knappt en km, så då får jag min dagliga motion. När jag har jobbat klart så hämtar Jörgen upp mig och vi ska köra till förrådet i stan och lämna en del saker.
Vi har nämligen tömt husvagnen helt nu och det är bara kvar att städa av den invändigt. Bara och bara, men det är det vi har kvar. Men herre min skapare vad mycket man samlar på sig. Vi ska verkligen rensa ut en del nu när vi ändå har allting ute. Det kan jag lova dig. Det måste nog till. Vi ska ju köra iväg med husvagnen och då vill vi inte behöva ta ut en massa på grund av att vi har för mycket saker. Så det blir till att rensa.

Jag ska ta bussen klockan 11.36 så jag ska alldeles strax äta frukost. Sedan är det dags att gå till bussen. Det kommer bli en fantastisk dag. Det hade varit än bättre om solen tittat fram men det verkar inte som hon ska göra det idag. Nåväl, hon är välkommen när som hon än vill titta fram.

Det är ju faktiskt tisdag så jag bjuder på ett Mindfulness tips…

Visa uppskattning till andra…

Att stanna upp och visa uppskattning för vad andra personer gör för oss, hjälper oss att komma i kontakt med vår medkänsla.
Både medkänsla till andra men också till oss själva.
Träna på att observera när någon hjälper dig med något.
Lägg märke till vilka känslor det väcker hos dig.
Visa den här uppskattningen tillbaka till den som gjorde dig något gott.

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *