Godmorgon denna grå och regniga måndag…

En ny och spännande vecka uppenbarar sig och jag är redo.

Igår var jag inte redo kan jag berätta. Fy bubblan vilken dag. Jag låg hela dagen. Jag vaknade på morgonen och mådde illa. Och illamåendet blev inte bättre. Det kom aldrig till att jag kastade upp men fy vad jag mådde illa. Ont i magen och senare blev jag även lite dålig i magen… Ont i hela kroppen. Mer än vanligt då alltså.
Dock inget mer, men det var fullt tillräckligt. Det var ingen rolig dag. Framåt kvällen kändes illamåendet bättre men inget mer än så. Idag är illamåendet mycket bättre, dock vet jag inte hur magen beter sig. Jag känner mig lite, lite piggare men är helt slut. Stackars Jörgen fick göra precis allt i går för jag hade inte ork att ens gå upp. Och gick jag upp så var jag upprätt i ett par minuter sen började jag må jätteilla igen och fick lägga mig. Mycket underligt. Jag vet inte heller om det var något annat eller om det var mitt magbråck som jag kände av eftersom jag har skov där nu. Men idag är jag bättre och det är jätteskönt.

Nog om mina krämpor nu.
Idag ska jag ta det lugnt och återhämta mig, men jag har tänkt att jag ska plocka ut lite kläder från husvagnen. Det är nämligen som så att vi ska byta husvagn. Detta är så spännande! Vi har köpt en annan, lite större husvagn. Det är en något bredare vagn som är jättefin. Tycker vi i alla fall. Vi lämnar vår gamla vagn på onsdag och får den nya en vecka senare, så under denna tiden är vi i huset. Igår höll Jörgen på hela dagen med att städa vagnen på utsidan och var så kall och blöt stackaren när han var färdig. Han fick sitta med sitt täcke på sig och raggsockor på fötterna. Värmen fick han upp så småningom men som han frös. Jag bara låg hela dagen och hade inte orken alls att hjälpa honom. Min underbara, grymma, duktiga man.

Eftersom vi ska lämna vagnen på onsdag måste vi tömma den helt idag och sedan städa den imorgon, så jag tänkte jag skulle försöka hjälpa honom lite idag med att ta ut våra sista kläder. Så ser min dag ut. Hur ser din ut?

Lev väl och njut av livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *