En dröm går i uppfyllelse!

Godmorgon denna eminenta tisdag…


Solen är på väg att bryta igenom och det ser ut som det kommer att bli en fin dag. Hoppas, hoppas.

Vi är inne i påskveckan så igår blev det lite påskpyntat på kontoret i Helsingborg. Påskris och en kruka med påskliljor, eller narcisser (tror jag nog att de heter), de små påskliljorna och en fin liten tupp att stoppa ner i krukan (se bilden ovan). Jag blev nöjd.

Idag ska jag jobba i Malmö och jag ska försöka hitta en blomsteraffär i närheten för att köpa något där också. Men jag kör inte direkt förbi en blomsteraffär och vet inte riktigt var det finns någon i närheten. Men det löser sig.

 

Middagen igår bestod av lövbiff, råstekt potatis, stekt zuchini och en kall sås enbart på gräddfil och creme fraiche. Jörgen fixade det på Muurikkan och det blev såååå gott. Riktigt krispiga och goda råstekta potatisskivor. Mumsfillibabba.

Jag har fått en av mina drömmar uppfylld. Detta är något jag velat göra väldigt länge. Vad det är?!

Bild lånad från Google

Jag ska gå och se PINK!!!
Åhhhh jag är så lycklig. I sommar ska Jörgen och jag se Pink och det ska bli helt fantastiskt. Äntligen!

Eftersom det är tisdag bjuder jag dig på ett Mindfulness tips så håll tillgodo…

Visa uppskattning till andra…

Att stanna upp och visa uppskattning för vad andra personer gör för oss, hjälper oss att komma i kontakt med vår medkänsla. Både medkänsla till andra men också till oss själva.
Träna på att observera när någon hjälper dig med något.
Lägg märke till vilka känslor det väcker hos dig.
Visa den här uppskattningen tillbaka till den som gjorde dig något gott.

Älska ditt liv, du får bara ett här och nu  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *