Den kommer oavsett vad!

 

Godmorgon denna soliga (än så länge) onsdag…. mitt i veckan…lillördag…

Jag sitter och avnjuter en riktigt mysig och god morgon. Solen skiner ute men det blåser. Jag ska blogga, dricka mitt morgonkaffe och lyssna lite på Nyhetsmorgon på Tv4 sen ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund tänker jag. Jag hoppas att det inte blir för kallt. Då får jag helt enkelt gå in igen. Inte mer med det.

Idag fyller bästa, söta Elin 20 år och jag säger stort Grattis Elin. Ha en riktigt fin födelsedag. Jag har redan skickat ett sms med en video där jag sjunger så fint så… hahaha eller inte. Som jag brukar säga: Jag sjunger gärna men inte bra.

Min Neurodermatit har börjat klia på händerna igen men jag smörjer mig och ibland duttar jag på Zinkpulvervätska. Men det är inte lätt att låta bli att klia. Det är ett väldigt intensivt kliande direkt liksom. Men jag försöker så gott jag kan.

Igår när jag jobbade på kontoret i Malmö var jag iväg och fixade lite påskpynt och lite blommor till kontoret. Det blev riktigt bra tycker jag. Jag handlade även påskägg (som vi kan ta fram år efter år) som jag fyllde med choklad och annat. Fina tulpaner blev det också och i en ny, fin vas. Nu kan påsken komma. Det gör den oavsett om man vill eller inte. Imorgon är det ju skärtorsdag.

Livet ska vara gött å leva  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *