Godmorgon denna underbara fredag.

Jag känner att livet är på väg tillbaka. Läs att smärtan börjar så smått rätta till sig, jag känner att jag lever igen.


Idag är det som sagt fredag och helgen är nära. Jag ska njuta till fullo av denna dagen. Enligt prognosen ska solen inte titta fram under dagen. I helgen ska hon lysa för oss men inte idag. Så det läget får vi gilla. Hon gör ju som hon vill, vår älskade sol.

Det har regnat större delen av natten men inte nu och det är jag glad för. Jag har tänkt köra Nisse till jobb och då är det bästa när det inte regnar eller snöar. Så detta vädret vi har nu är helt okej även om sol är bättre. Men…man kan inte få allt här i världen. Så är det.

Idag är det den 31 mars.  Sista dagen i mars månad. Tre månader av detta år 2023 har gått. Jisses vad tiden flyger iväg.
Imorgon är det 1 april och man “ska” luras. Det gör inte jag. Jag är så sanslöst dålig på att luras när det är just den dagen så jag har slutat med det för länge sedan. Däremot skulle vi på kalas för fina svägerskans dotter Elin som fyllt 19 år. Men tyvärr blir det inte något kalas då både maken i familjen och Elin är sjuk så vi får gratta henne vid ett senare tillfälle.

Så om du frågar mig vad jag ska göra i helgen…. Inte ett skit. I och med att kalaset blev inställt så har vi inte ett enda dugg bokat i helgen och det känns riktigt skönt. Vi ska bara återhämta oss. Äta gott, vara med varandra och om det går, sitta i solen och njuta. Det låter väl som en härlig helg?!

Nej nu har jag tragglat tillräckligt. Nu ska jag låta dig vara och njuta av denna underbara fredag och förbereda helgen.

Må väl  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *