Måndag…och jag gillar det!

Godmorgon kära du…

Det är måndag och vi äntrar en ny, orörd vecka som jag ser fram emot med spänning.
Jag har inte bokat något speciellt denna vecka utom att jag ska försöka få till en dag att tvätta. Också ska jag naturligtvis jobba.

Har du sol hos dig? Jag har och jag ääääälskar det. Vi har tillbringat stor del av helgen utomhus bara på grund av att det har varit så soligt och fint. Vinden har varit lite sval men i solen har det varit helt underbart. Nu jäklar i hoppet ska denna kvinna få lite sol och värme. Det kommer kroppen min gilla. Och jag med den.
Solen skiner just nu från en klarblå himmel och det blåser i stort sett ingenting. Jag kommer ge mig ut och sätta mig i solen lite senare.

Jörgen jobbar kväll denna veckan så han kör till jobb vid 13.30 och blir det inte av innan så kommer jag gå ut och sätta mig i solen när han kör. Just nu blir det kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Precis som det ska vara.
Jag känner solen i ryggen genom fönstret och det är så härligt. Varmt och skönt…helt underbart. Jag hörde precis på Nyhetsmorgon att det är sol och fint men fortfarande kallt på nätterna. Och det ska vända till påsk tydligen. Det ska bli mildare även på nätterna. Så vad tänker vi då? Våren är på språng.

Lev väl  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *