Onsdag och aprilväder!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan… lillördag… Kalla det vad du vill.

Typiskt aprilväder!
Inatt har det snöat lite lätt och på mörkare partier (som grannens mörka träbord) ser man att det snöat men det syns inte på marken. Däremot är det lite kallt ute kände jag när jag var ute om för en stund sedan. Det är 0 grader och ska gå upp till ungefär +4-5 grader. Så det ska inte vara någon värme idag. Vi får se vad Kung Bore har att bjuda på.

Idag ska jag till Helsingborg och jobba och det ska bli skitkul helt enkelt. Love it!
Men jag börjar med min vanliga morgonrutin med en, eller ett par koppar gott morgonkaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Jörgen sover fortfarande och det får han göra tills han känner att han ska gå upp. Han jobbar kväll denna veckan.

 

Det är ju april och vädermässigt är det väldigt opålitligt. Det ser man ju efter nattens lilla snö som kom. Men på något sätt fortsätter våren trycka på vilket jag är glad för. Vår rabarber växer så det knakar även om det blir bakslag i vädret. Visst är det vackert?!

Jag känner mig inte helt kry. Jag känner mig som jag håller på att bli förkyld eller något. Jag är lite snörig i näsan, nyser, fryser på kvällarna när jag sitter still, känner mig febrig men har ingen feber. Nåja, jag får se om det utvecklar sig till något eller inte.

Nu ska jag göra mig iordning för att kunna åka och jobba. Jag hoppas du får en härlig onsdag.

Lev väl  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *